Ayahuasca ceremonie

Wil je meer weten over Innerlijke-reis? Neem contact op

Ayahuasca ceremonie

Innerlijke-reis biedt professionele begeleiding bij Ayahuasca ceremonies voor persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, emotionele en fysieke heling. Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Ayahuasca ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken.

Tijdens de ceremonie word je bijgestaan door liefdevolle en ervaren begeleiders. Alle begeleiders van Innerlijke-reis hebben een therapeutische en of verpleegkundige achtergrond. Verder zijn de begeleiders bekend met spiritueel en energetisch werk, hebben veel ervaring met het leven, het drinken van Ayahuasca en met het begeleiden van Ayahuasca ceremonies.  Een aantal van de begeleiders bij Innerlijke-reis hebben tevens de opleiding  tot  Ayahuascquero/procestherapeut afgerond. 

Inmiddels hebben we bij Innerlijke-reis  duizenden mensen mogen begeleiden bij een Ayahuasca ceremonie en hier zijn we dankbaar voor.

De eerst volgende groepsceremonies zijn op vrijdag 24 november, zaterdag 25 november en zondag 26 november.  Voor informatie of aanmelden klik hier: Contact

Om de gehele agenda voor groepsceremonies te bekijken zie hier:  Agenda

De eerst volgende kleine groepsceremonie (4-5 deelnemers) is op donderdag 23 november.

Voor een individuele Ayahuasca sessie, duo begeleiding of ceremonies op afspraak
kun je contact opnemen. klik hier: contact


Ceremonies met Shamanen van de Pachamama temple uit Peru:

Op woensdag 7 februari, vrijdag 9 februari, zaterdag 10 februari en zondag 11 februari

 Tijdens deze ceremonies kun je de magische Icaro's van Maestro Genaro en Maestro Gilberto ervaren. 

De Shipibo stam werkt al sinds mensenheugenis met Ayahuasca en de kennis die zij hierover bezitten werd gedurende al die tijd van generatie op generatie doorgegeven. Hun connectie met dit prachtige medicijn zit hierdoor in de genen, het is hun tweede natuur. Tijdens ceremonie betreden zij "de medicijnwereld" waar zij samenwerken met de spirits van planten waar zij gedurende hun training als sjamaan een relatie mee op hebben gebouwd. Zij zien de wereld als pure energie en nemen blokkades en andere energetische verstoringen bij de deelnemers waar. De Icaro's, hun traditionele medicijnliederen, zijn het belangrijkste gereedschap om deze blokkades op te heffen en de energie weer te laten stromen.

Een ceremonie met deze ongelofelijk begaafde mensen is een hele bijzondere en helende ervaring.

Voor meer informatie: Contact

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mailadres:

Uw woonplaats:

Uw bericht / vraag:

loading

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mailadres:

Uw woonplaats:

Uw bericht / vraag:

loading

AYAHUASCA INTENSIEF WEEKEND DECEMBER:

Intensief Ayahuasca weekend voor ervaren deelnemers op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 december. 

Deze special zal zijn op een prachtige locatie midden in de natuur in Bellingwolde  vanaf vrijdag 17.00 uur tot en met zondag 14.00 uur. Dit weekend is inclusief overnachten en maaltijden.

Tijdens dit weekend is er een speciaal programma met onder andere 2 Ayahuasca ceremonies.

Voor meer informatie neem contact op. Contact

Begeleiding door Quinne en Erik
Muziek begeleiding door Raymond

Ayahuasca geeft een unieke ervaring

Een Ayahuasca ceremonie geeft aan iedereen een unieke ervaring. Het biedt een kijkje in je ziel en laat zien wie je werkelijk bent en kunt zijn. Het stelt je in staat contact te maken met je onderbewuste, een diepe verbinding met je ware ik. Ayahuasca heeft een sterke helende werking voor zowel lichaam en geest. 

Ayahuasca bestaat uit twee verschillende planten. De eerste plant (bv: Banisteriopsis Caapi of Peganum Harmala) bevat een MAO-remmer. In de maag en lever zitten MAO-enzymen die de DMT, die in de tweede plant (bv: Psyhotria Viridis of Mimosa hostilis) zit, afbreken. De MAO-remmer zorgt ervoor dat de DMT de hersenen kan bereiken en zijn werk kan doen. DMT is een lichaamseigen stof die wordt aangemaakt door de pijnappelklier. 

Innerlijke-reis maakt voornamelijk gebruik van de Mimosa Hostilis (Jurema) en de Peganum Harmala. De ervaring van de afgelopen jaren heeft ons laten zien dat deze planten zeer therapeutisch werken en hele mooie resultaten geven voor onze deelnemers.

Tijdens ceremonies waarbij we samenwerken met de Shamanen uit Peru of tijdens sommige thema weekenden werken we met de Banisteriopsis Caapi en Chacruna.

Klik hier voor een overzicht van Ayahuasca ervaringen

Locatie Ayahuasca ceremonie

Innerlijke-reis verzorgt Ayahuasca ceremonies in Nederland op sfeervolle en rustige locaties in Gelderland.

Innerlijke-reis maakt voor de groepsceremonies gebruik van een prachtig landelijke locatie in Vierakker, nabij Zutphen. 

Voor individuele, duo en kleine groepsceremonies wordt gebruik gemaakt van de locatie in Vierakker en de Innerlijke-reis locatie in Ede. 

Tijdens de ceremonie word je meegenomen door begeleidende muziek en word je bijgestaan door liefdevolle en ervaren begeleiders. 

Graag nodig ik je uit om de website te bekijken.

Hopend dat de website voldoende informatie geeft en uitnodigt om aan een ceremonie bij Innerlijke-reis deel te nemen.

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Ayahuasca ceremonie Nederland kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken.
Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 - 23 23 37 88 of ga naar contact.


Ga naar contact

Innerlijke-reis

Quinne

06 - 23 23 37 88
info@innerlijke-reis.nl

Volg ons op Facebook

Schrijf je in:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mailadres:

Uw woonplaats:

Uw bericht / vraag:

loading

Wil je meer weten over Innerlijke-reis? Neem contact op