Wil je meer weten over Innerlijke-reis? Neem contact op

De Ayahuasca ceremonie

Bij aankomst word je ontvangen met een kopje thee en volgt er een kennismaking met de deelnemers en begeleiders van de Ayahuasca ceremonie. Er wordt een introductie gegeven over het verloop van de dag, wat je tegen kunt komen tijdens de ceremonie, hoe je daarmee om kunt gaan en hoe de begeleiders je daarbij kunnen ondersteunen. Er is ruimte om vragen te stellen, zodat je met een gerust gevoel de ceremonie kunt starten. Daarna is er gelegenheid tot omkleden draag bij voorkeur witte of lichte kleding.

De ceremonie wordt gehouden in een sfeervolle ruimte waar voor elke deelnemer een matras en dekentje aanwezig is zodat je comfortabel kunt liggen. De ceremonie start met een kort gebedje voor de Ayahuasca en het zetten van je intenties, er worden twee rondes Ayahuasca aangeboden.

Tijdens de reis word je meegenomen door begeleidende muziek en wordt je bijgestaan door liefdevolle, ervaren begeleiders. Alle begeleiders van Innerlijke-reis hebben een therapeutische en of verpleegkundige achtergrond. Verder zijn ze bekend met spiritueel en energetisch werk en hebben veel ervaring met het leven, het drinken van Ayahuasca en in het begeleiden van Ayahuasca ceremonies.

Het individuele proces van elke deelnemer is uitgangspunt, en de begeleiding wordt afgestemd op de behoefte die er op dat moment is. Een Ayahuasca ceremonie duurt gemiddeld tussen de 6 en 8 uur.
De ceremonie wordt afgesloten met een dank gebed voor de Ayahuasca en informatie over wat je kunt tegen komen na een Ayahuasca ceremonie en hoe je daarmee om kunt gaan. Na afloop wordt er verse soep met brood en fruitsalade geserveerd en is er ruimte om de ervaringen te bespreken.

Ayahuasca kan je een spiegel voor houden die soms zeer confronterend kan zijn. Wanneer je deelneemt aan een ceremonie gaan we ervan uit dat je bereid bent om in de spiegel te kijken. Innerlijke-reis voelt een grote verantwoordelijkheid voor de plant en willen een ieder die deelneemt aan een ceremonie erop wijzen met respect met de Ayahuasca om te gaan.

Met dank, liefde, eerbied en respect voor de Ayahuasca.

Innerlijke-reis heeft in Gelderland de beschikking over twee prachtige locaties waar in alle rust Ayahuasca ceremonies gegeven worden. De groepsceremonies worden gehouden in Vierakker nabij Zutphen, op een prachtige natuurlijke locatie. De individuele, duo en kleine groepsceremonies worden gehouden op de sfeervolle Innerlijke-reis locatie in Ede of op de locatie in Vierakker.

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Ayahuasca ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 - 23 23 37 88 of ga naar contact.


Ga naar contact

Innerlijke-reis

Quinne

06 - 23 23 37 88
info@innerlijke-reis.nl

Volg ons op Facebook

Schrijf je in:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mailadres:

Uw woonplaats:

Uw bericht / vraag:

loading

Wil je meer weten over Innerlijke-reis? Neem contact op