Wil je meer weten over Innerlijke-reis? Neem contact op

Groepsceremonies

De groepsceremonies van Innerlijke-reis  worden gehouden in Vierakker, op een prachtige landelijke locatie.  De grootte van een groepsceremonie is maximaal 12 deelnemers.

Tijdens de reis word je meegenomen door begeleidende muziek en wordt je bijgestaan door liefdevolle, ervaren begeleiders. Alle begeleiders van Innerlijke-reis hebben een therapeutische en of verpleegkundige achtergrond. Verder zijn ze bekend met spiritueel en energetisch werk en hebben veel ervaring met het leven, het drinken van Ayahuasca en in het begeleiden van Ayahuasca ceremonies. Voor meer informatie over de ceremonie dag klik hier: Ayahuasca ceremonie 

Wil je deelnemen aan een groepsceremonie kijk dan in de Agenda voor de beschikbare data.

In de ceremonie ruimte in Vierakker zijn veel natuurlijke materialen gebruikt.
Zo zijn de muren van Leem, de vloer van klei uit de IJssel en is er veel met hout gewerkt. Deze materialen zorgen voor een rustige en warme sfeer.

Kleine groepsceremonies

Innerlijke-reis organiseert drie maal per maand op de locatie in Vierakker een kleine groepsceremonie voor maximaal 4 deelnemers. Speciaal voor deelnemers die het prettiger vinden in een kleine groep deel te nemen. Kijk voor de data van deze kleine groepsceremonie in de  Agenda.

Het is ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen om hiervoor een afspraak te maken kun je Contact opnemen.

Innerlijke-reis Specials

Innerlijke-reis organiseert regelmatig specials, hiervan zullen we je via deze website en social media op de hoogte houden.

AYAHUASCA INTENSIEF WEEKEND DECEMBER:

Intensief Ayahuasca weekend voor ervaren deelnemers op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 december. 

Deze special zal zijn op een prachtige locatie midden in de natuur in Bellingwolde  vanaf vrijdag 17.00 uur tot en met zondag 14.00 uur. Dit weekend is inclusief overnachten en maaltijden.

Tijdens dit weekend is er een speciaal programma met onder andere 2 Ayahuasca ceremonies.

Voor meer informatie neem contact op.

Begeleiding door Quinne en Erik
Muziek begeleiding door Raymond

Ceremonies met Shamanen van de Pachamama temple uit Peru:

Op woensdag 7 februari, vrijdag 9 februari, zaterdag 10 februari en zondag 11 februari 

 Tijdens deze ceremonies kun je de magische Icaro's van Maestro Genaro en Maestro Gilberto ervaren. 

De Shipibo stam werkt al sinds mensenheugenis met Ayahuasca en de kennis die zij hierover bezitten werd gedurende al die tijd van generatie op generatie doorgegeven. Hun connectie met dit prachtige medicijn zit hierdoor in de genen, het is hun tweede natuur. Tijdens ceremonie betreden zij "de medicijnwereld" waar zij samenwerken met de spirits van planten waar zij gedurende hun training als sjamaan een relatie mee op hebben gebouwd. Zij zien de wereld als pure energie en nemen blokkades en andere energetische verstoringen bij de deelnemers waar. De Icaro's, hun traditionele medicijnliederen, zijn het belangrijkste gereedschap om deze blokkades op te heffen en de energie weer te laten stromen. 

Een ceremonie met deze ongelofelijk begaafde mensen is een hele bijzondere en helende ervaring.

Voor meer informatie: Contact

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Ayahuasca ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken.
Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via:
06 - 23 23 37 88 of ga naar

Ga naar contact

Innerlijke-reis

Quinne

06 - 23 23 37 88
info@innerlijke-reis.nl

Volg ons op Facebook

Schrijf je in:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mailadres:

Uw woonplaats:

Uw bericht / vraag:

loading

Wil je meer weten over Innerlijke-reis? Neem contact op