Wil je meer weten over Innerlijke-reis? Neem contact op

Individuele Ayahuasca ceremonie

Wanneer je het prettig vindt om individueel een Ayahuasca ceremonie te ervaren kun je ervoor kiezen een individuele ceremonie af te spreken. 

Tijdens de reis word je meegenomen door begeleidende muziek en wordt je bijgestaan door een liefdevolle, ervaren begeleider. Alle begeleiders van Innerlijke-reis hebben een therapeutische en of verpleegkundige achtergrond. Verder zijn ze bekend met spiritueel en energetisch werk en hebben veel ervaring met het leven, het drinken van Ayahuasca en in het begeleiden van Ayahuasca ceremonies. Voor meer informatie over de ceremonie dag klik hier: Ayahuasca ceremonie 

Individuele ceremonies kunnen op afspraak gehouden worden van maandag tot en met zondag van 9:00 uur tot ongeveer 17:00 uur, indien gewenst zijn andere tijden bespreekbaar. In de weekenden zijn hier zeer beperkt mogelijkheden voor in verband met de groepsceremonies die dan plaatsvinden. De individuele ceremonies worden begeleid door Eva op de Innerlijke-reis locatie in Ede, en door Antoon op de locatie in Vierakker. 

Benieuwd naar de begeleiders van Innerlijke-reis, kijk dan hier: Wie zijn wij

Wil je een afspraak maken voor een individuele ceremonie neem dan Contact met ons op.

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Ayahuasca ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken.
Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via:
06 - 23 23 37 88 of ga naar contact.

Ga naar contact

Innerlijke-reis

Quinne

06 - 23 23 37 88
info@innerlijke-reis.nl

Volg ons op Facebook

Schrijf je in:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mailadres:

Uw woonplaats:

Uw bericht / vraag:

loading

Wil je meer weten over Innerlijke-reis? Neem contact op